Men vinylen var ikke død - episode 97

Den var simpelthen bare blitt like dyr som en to-roms på Grünerløkka.

Men vinylen var ikke død - episode 97
Publisert

Når det ikke lenger er mulig å høre forskjell på 70-talls utgivelsen din av The Doors og knitringen fra peisen en kald vinterkveld vet du at det kanskje er på tide å vurdere dette nye teknologifenomenet alle snakker om: CD-spilleren.

Men fordi du elsker cordfløyel høyere enn livet selv, og fortsatt står på at blomster i håret og skjegg ned til brystkassa er den mektigste moteuttrykket noensinne, er det ikke så lett.

Referansespiller.

Så kanskje du istedenfor skal ta det hele opp til neste nivå? Til The Reference II-platespilleren, verdens desidert dyreste i sitt slag?

Det er sveitsiske Goldmund som står bak det som utvilsomt er en lekkerbisken, men som vil gi deg store problemer med å holde deg oppdatert på musikkfronten. For hvor selges det vinylplater av Idol-Kjartans siste mesterverk?

Tungvekter.

Spilleren har blant annet en 20-kilos platetallerken (riktig - det er der du legger LPene) som er beskåret med presisjon ned til en hundredel av en millimeter, en drivmotor som beskyttes mot vibrasjoner av 15 kilo messing, og signalbærende elektronikk som er isolert med teflon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer