Minimalistdrømmen

Dette bordet sparer både plass og urbancred.

Minimalistdrømmen
Publisert

Hvis du bor i byen er du svært klar over dette problemet. Hvis du bor på landet og leser dette skal du få lære deg noe om det urbane livet: Vi har skammelig dårlig med plass.

Boligprisene stiger og stiger, og leilighetene blir bare mindre og mindre. Plutselig har det blitt akseptabelt med kjøkken som ikke rommer mer enn et kjøleskap, ovn og en vask, og i soverommet er det plass til sengen. Basta. Allikevel har vi valgt denne urbane livsstilen, og får se oss nødt til å tilpasse oss omgivelsene. Med møbeldesign som dette har vi i hvert fall kommet en liten vei i riktig retning.

Ikke først.

Vi kan si det med en gang: Dette er ikke det første designet som inkorperer stoler og bord i en og samme pakke på denne måten. Såklart var IKEA først, og ikke minst – billige. Men! Det betyr jo ikke at vi kan vise fram noen som har tatt den samme ideen steget lenger.

For her er virkelig det meste du trenger implementert i én enhet. Det lekre bordet har varmetålelige silikonbrikker midt på for varme gryteretter, og putene på stolene skal enkelt kunne tas av og vaskes. I tillegg er det magneter i stolbenene slik at de lett går på plass etter at du ferdig å spise. Dette må du innrømme er en kjekk forbedring fra IKEA-versjonen?

Det er imidlertid fortsatt bare en idé på skrivebordet til designeren Marta Antoszkiewicz, så hvem vet – kanskje IKEA kjøper designet?

Kilde: Dvice

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer