Mitt liv som hund

Kongelig tilværelse for bikkja.

Mitt liv som hund
Publisert

Jeg mener å ha lest noe om en finanskrise som skal ha lagt sin klamme hånd over verden, men det ser ut til å være nok en avisand.

For ville noen med alle sine hjerneceller intakt bygget et hundehus til 2,5 millioner kroner hvis det var finanskrise? Neppe.

To kjemper.

Det er en kvinnelig, britisk og veldig anonym kirurg som står bak bestillingen, som er forbeholdt hennes to grand danois - en kjempe med enorm skulderhøyde og status som verdens største hund.

Hundehuset blir en integrert del av et nytt 14-millioners hus som bygges i området rundt Cirencester i Gloucestershire, og vil blant annet tilby saueskinn-senger (som også er oppvarmet ved hjelp av termostatstyring), et 18-tommer stort kurbad med pels-behandling, stereoanlegg til 1,5 millioner kroner og en 52-tommers plasma-TV som kan, eller ikke kan, brukes til å vise selvhjelpsvideoer for hunder med høye skuldre og lav selvtillit.

Big Dog Brother.

De to hundene får hvert sitt soverom med store vinduer ut mot den private lekeplassen, men privatliv får de ikke: Web-kameraer plassert på strategiske steder i hundehuset gjør at eieren kan se hva bikkjene driver med hele døgnet. Hvis du trodde Big Brother var kjedelig ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer