MiWi er en biilliig Wii-kopii

Og den går på batterii!

MiWi er en biilliig Wii-kopii
Publisert

Aiaiai, finnes det noe kineserne ikke kan kopiere? Jeg forventer å se en klone av Gro Harlem Brundtland skrudd sammen med kinesiske reservedeler hvert øyeblikk nå. Hun var som kjent superkvinnen i litt romsligere forkledning, og kineserne trenger en superkvinne.

De trenger tydeligvis også en Nintendo Wii-kopi, så hvis du orker kan du si hei til MiWi. Ser dere hva de gjorde der? De flyttet litt på i-ene, og kastet en ny bokstav inn i miksen.

Batteridrift.

MiWi er sannsynligvis like solid som en skyskraper bygget med fyrstikker, men den selger sikkert bra på kinesiske markeder likevel.

Den krever ikke en gang strøm fra veggen, det holder med fire AA-batterier til "konsollen", og et par AAer til til kontrollerne.

Med på kjøpet får du spillene Interactive Boxing, PingPong, Tennis, Golf, Baseball, Soccer, Bowling Games, som sikkert ser like bra ut som de første Vic 20-spillene fra Commodore - til tross for at produsenten lover 16-bits farger.

Høy kølle.

Det fristes også med "16 bonusspill", uten at det spesifiseres nærmere.

Nesten i tråd med originalens tilbehørsliste får de heldige kineserne som bruker månedslønna si på MiWi også med en "fotballsensor", en golfkølle, en tennisracket og en baseballkølle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer