Møblene TVen din vil elske

Tida med kjipe hjemmekino-møbler er over, nå skal det være smart og enkelt.

Publisert

Det massive inntoget av flate og linjelekre TVer i norske hjem til tross, de fleste av oss har fortsatt TVen plassert oppå den samme triste TV-benken vi brukte når TVen var over meteren dyp.

Men sånn trenger det selvsagt ikke å være, og i dag viser vi deg de nyeste hifi-møblene som ble vist fram på årets største hjemmekinomesse.

Smart og fargesterkt

- Det er mye tøffe farger og materialer i år, sa Lisa Thomas fra Erard, da vi møtte henne på messegulvet. I tillegg er det ikke til å legge skjul på at stadig flere produsenter trekker fram miljøaspektet som et salgsargument.

- Selv er vi f.eks. svært fornøyd med vår Whoopee-serie (se i bildespesialen for eksempler), som ikke bare kommer i utallige tøffe fargekombinasjoner, men som også er laget av 100% resirkulerbart materiale. Disse bordene kommer også flatpakket og settes sammen uten skruer, perfekt for oss som selger via nett i Norge.

- Vi kan også tilby strømsparing via en enkelt knapp, avslutter Lisa Thomas før hun ivrig demonstrerer bryteren som kutter strømmen til produktene som er koblet til - og dermed reduserer standby-forbruket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer