Monsterbass fra Cerwin-Vega

Hvis du er av den fintfølende typen er ikke dette noe for deg.

Monsterbass fra Cerwin-Vega
Publisert

Cerwin-Vegas rykte som partyhøyttaler er viden kjent, og enten så digger du lydbildet fra de amerikanske produsentene, eller så synes du det er like vulgært som Hank Von Helvete i rollen som Jesus. Smak og behag altså.

To nye «stue»-modeller

Den nye toppmodellen heter HFA-21SX, og som navnet tilsier får du her et 21-tommers basselement.

Den aktive subwooeren veier hele 90 kilo, og har en innebygget forsterker med peakeffekt på latterlige 2400 watt. I følge Hi-Fi klubbens nettsider er nok 700 watt en mer korrekt beskrivelse, men at dette uansett bør være mer enn nok til å flytte litt luft i stua og skremme vettet av naboen er det nok liten tvil om.

Forøvrig synes vi Hi-Fi klubben oppsummerer det hele ganske godt når de oppgir følgende tre punkter under spesielle begrensninger:

– størrelse– vekt– naboer:-)

Hvis ikke dette er nok til å skremme deg er det bare å finne fram kredittkortet, for 21-tommeren koster cirka 17.000 kroner i skrivende stund.

Lillebror

Klarer du deg meg en litt mer beskjeden utgave kan du i stedet se på lillebror HFA-18SX, som har samme utseende, men nøyer seg med et 18-tommers basselement. Det høres kanskje litt pinglete ut sammenlignet med storebroren, men til 11.000 kroner sparer du i hvert fall nok penger til å kunne kjøpe ørepropper til naboen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer