Monsterklokke

Sliter du om morgenen? Forsovet deg igjen? Her er løsningen.

Monsterklokke
Publisert

Den stramme høstkulda har mange bivirkninger. Den verste er kanskje at dyna bare føles tyngre og tyngre, faktisk så tung at det å løfte den av seg kan fortone seg som den rene benkpressøvelse. At lyset gradvis forsvinner, gjør ikke saken noe bedre.

Og hvis du går rundt og drasser på de samme zombie-genene som meg, har du kanskje rukket å forsove deg mange ganger bare denne ene uken. Ikke bra. Men det er altså her Tandrum-klokka er ment å komme søvnhoder til unnsetning. La oss kalle den en monsterklokke.

Gult monster.

Den personifiserte klokka er utstyrt med både armer, bein og øyner, i tillegg til et voldsomt munngap. Når den begynner å ule om morgenen, vil den klappe munnen sammen, og sørge for å gi deg en opplevelse av å våkne opp til trommevirvler.

Som om ikke det var nok, så er den også utstyrt med lys i både føtter og øyner. Lyset vil sørge for å lyse opp rommet ditt, samtidig som den begynner å vifte med armene og alarmen går.

Resultatet skal være at du vil komme til å stå i sengen og lure på hva som skjer.

Sensitiv.

Den er videre utstyrt med sensorer på hodet, for å få monsteret i dvale kan du altså klappe den forsiktig på hodet. Så er dere venner igjen, i det minste i fem minutter til. For den vil bare gå inn i snooz-modus, og våkne til live igjen etter få minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer