Monsterpris på monster-TV

Ikke akkurat hverdagskost på Elkjøp.

FRA EN KJEMPE TIL EN ANNEN: Steven Spielberg er en stor regissør, dette er en veldig stor TV. Og hvis du har store summer stående på en bankkonto kan du kjøpe den hos Elkjøp. P.S. Sjekk størrelsen på racket med batterier til venstre for TVen, så får du en viss indikasjon på proporsjonene.
FRA EN KJEMPE TIL EN ANNEN: Steven Spielberg er en stor regissør, dette er en veldig stor TV. Og hvis du har store summer stående på en bankkonto kan du kjøpe den hos Elkjøp. P.S. Sjekk størrelsen på racket med batterier til venstre for TVen, så får du en viss indikasjon på proporsjonene. Vis mer
Publisert

Den nye 50-tommeren din er sikkert fin, og du måtte vel forhandle med resten av familien i flere uker for å få tillatelse til å renske bort en vegg med bilder, skuffer med barneleker og annet ræl som sto i veien for TV-drømmen.

De som har vært innom Elkjøps Megastore på Ullevål i Oslo i det siste har kanskje lagt merke til at en 50-tommer framstår som en umoden barnerumpe sammenliknet med monsterplasmaen som er på utstilling blant brunevarene.

Kan tas med hjem

Skjønt, "utstilt" er ikke riktig ord. Den 103-tommer store kolossen er nemlig til salgs.

- Vi kan selge den hvis noen er interessert, ja, forteller salgssjef for Lyd og Bilde i Elkjøp Norge, Thomas Hegerlund, til Dinside.no, men legger til:

- Vi forventer ikke akkurat at denne modellen skal renne ut av butikkene.

Dyreste noensinne?

Det skyldes ikke bare størrelsen på TV-en, det skyldes like mye størrelsen på prislappen. Første gang jeg så den leste jeg 59.995 fordi hjernen ikke uten videre er i stand til å svelge unna en TV-prislapp i hundretusenkronerklassen.

Prisen er derimot mye høyere. Ti ganger høyere. For vanvittige 599.995 kroner er det som angivelig er den største plasma-TVen i kommersielt salg din. Da har du sannsynligvis også fått tak i det dyreste produktet som noen gang har satt sine bein i en Elkjøp-butikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.