Monsterslipp fra Panasonic

Hold deg fast, for nå klinker den japanske giganten til med hele 19 nye modeller.

Monsterslipp fra Panasonic
Publisert

Panasonic er viden kjent for sine store og billige plasma-TVer med godt sortnivå, men vi skal heller ikke glemme deres LCD-TVer som bare blir bedre og bedre.

Fjorårets 32-tommer er for eksempel en av de beste småTVene vi har testet, så forventningene til den nye generasjonen er dermed skyhøy.

Mye nytt.

Av de 19 modellene har 12 av dem fått full HD-oppløsning, og vi konstaterer også at Panasonic endelig tilbyr modeller på 46-tommer.

For deg som bruker det digitale bakkenettet er det også verdt å nevne at toppmodellen i plasma-serien vil ha innebygget (og forhåpentligvis godkjent) en digitaltuner for det norske bakkenettet. Dermed vil altså ikke Sony være alene om å tilby dette, Sonys W3000 og X3000-serie har jo som kjent hatt dette på plass en stund allerede.

Du finner tre bilder av de nye modellseriene til venstre for teksten, og under får du pressemeldingen med detaljert oversikt over alle modellene.

Plasma-TVene.

Alle modellene skal være optimert for å vise raske bilder og med en oppgitt responstid på 0,001 millisekunder får vi nesten ta dem på ordet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer