Morgenstund har gull i munn

BanClock gjør deg litt rikere hver morgen.

Morgenstund har gull i munn
Publisert

Det finnes mange innganger til rikdom, men det finnes også mange fallgruver.

Du kan for eksempel satse alle sparepengene dine i aksjefond, for så å se hele det økonomiske verdensmarkedet rakne. Og før du får snudd deg ligger den dyre dressen din ute på Finn.no og du sitter naken på trappa utenfor Oslo Børs og hutrer.

Hvis du er av typen som foretrekker den trygge sparemåten, er det kanskje bedre å kopiere Onkel Skrue. Du kan begynne å spare deg rik. Og nå er det kommet en vekkerklokke som ganske enkelt vil tvinge deg til å spare, hver eneste morgen.

Drømmebank.

The Dreams Ban Clock fungerer som en bank, forskjellen på den og bankene der ute, er at den aldri vil forsvinne med sparepengene du har svettet blod for.

Den vil for eksempel aldri begynne å snakke utydelig om ordet rente, ordet som etter hvert har blitt like negativt ladet som rivalene Obama og McCain til sammen.

Tvangssparing.

Det første du vil legge merke til med denne klokka, er at den ikke har noen av-knapp. Ei heller noen snoozknapp. Det eneste du vil finne er et myntinnkast, og det er også den eneste inngangen for å slå av alarmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer