Musikalsk hodemassasje

uCrown vil gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Musikalsk hodemassasje
Publisert

Kraftig skallebanke har det med å slå knockout på hele kroppen, og enten det skyldes den morsomme festen dagen før eller bare turbofart på jobben, så skal visstnok massasje kunne gjøre underverker.

Det hevder i alle fall frisørene. Noe de for øvrig også beviser hver gang de lokker deg med en hårvask, en ekte hodebunnsmassasje kan være den rene trylledrikken. Men, hvis du ikke vil løpe ned frisøren hele tiden, kan du nå få den samme opplevelsen hjemme i din egen stue.

Avslappende.

uCrown er en helt ny massasjeløsning som kanskje mest av alt ligner på en solid hjelm. En avansert hjelm. Denne hjelmen vibrerer, tilbyr magnetisk terapi, avgir svak varme, i tillegg til å spille beroligende musikk underveis.

Kjente du hvordan pulsen plutselig sank?

Massasjefunksjonen lar deg videre velge mellom syv ulike vibreringer. Du kan for eksempel velge mellom å få mer energi, en friskhetsfølelse eller bare avslapning.

Len deg tilbake i godstolen og nyt terapeutisk musikk; lyden av en foss eller fuglekvitter i det fjerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer