Muskelkraft er alt du trenger

Batterier? Neida, ikke hvis du gidder bevege deg litt.

Muskelkraft er alt du trenger
Publisert

Jada, vi vet. Vi nerder må se oss slått av både fiskeboller, mygg og amøber hva muskelkraft angår, så legg igjen noen timer i treningsstudio før du sveiver i gang denne lanternen.

Trenger du den? Tja, hvis livet ditt er i overkant mørkt kan den være veldig kjekk å ha.

LED.

Ikke la det veldig hippe navnet forstyrre deg, for Cyba-Lite Wind-Up Camping Lantern kan bli bestevennen din på campingtur, eller når du ferdes andre steder der mørket alltid kommer brått på.

Lampa har hele 15 LED-lys, som har en tendens til å vare veldig lenge, som i praksis vil si evig. Det fineste er likevel at du selv kan generere strøm til lampa ved dreie hendelen på toppen, slik at batterier, i det minste i teorien, er overflødige.

God avkastning.

Sveiver du i ett minutt, får du lys i mellom åtte og 10 minutter. Det er litt bedre avkastning enn Terra-kommunene fikk.

Holder du ut med sveiven i hele fem minutter, får du mellom 15 og 20 minutters lysestund, avhengig av om du velger svak eller sterk lysstyrke.

Ettersom lanternen også kan lades via 12V-kontakten i bilen din, kan du spare armene dine ved å lade den i tre timer for mellom fem og sju timers effekt.

Prisen er rundt 330 kroner uten toll og moms.

Kilde: Red Ferret

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer