Mye nytt fra Onkyo

Midt i sommerferien kom alle nyhetene til den japanske hjemmekino-spesialisten. Her er oversikten.

Muskler til hjemmekinoen. Pressebilde - Onkyo
Muskler til hjemmekinoen. Pressebilde - Onkyo Vis mer
Publisert

Hjemmekino- og stereo-utstyr er på mange måter ferskvare: Det kommer alltid noe nytt og litt bedre i neste måned. Det er selvsagt spennende for deg som har en utømmelig lommebok. Men for vanlige lønnsslaver er det fort gjort å miste oversikten og i stedet ende opp med en utgående modell til omtrent samme pris som det de nye; og ofte mer avanserte modellene vil koste.

Det er nemlig verdt å merke seg at prisene fortsetter å gå ned, samtidig som stadig flere finesser legges til. Det bør du selvsagt utnytte til din fordel.

Onkyo

I dag har vi derfor plukket ut noen nyheter fra Onkyo for å gi deg en oversikt over hva de har lansert i disse dager, og de blir ikke alene: Vi kommer til å følge opp med lignende oversikter fra konkurrentene framover.

(Har du forslag til hvilket merke som skal være nestemann ut? Si i så fall fra i diskusjonsgruppen nederst.)

Hjemmekino

På jakt etter krutt til hjemmekinoen? Da bør du vurdere TX-SR707 og TX-NR807, som begge har det det siste innen surroundsystemer og lokker med henholdsvis 7 x160 watt i utgangseffekt (IEC) på TX-SR707 og 7 x 180 watt på TX-NR807. Som vanlig fra Onkyo får du automatisk romkalibrering og dobbel subwooferutgang for maks rumperisting under filmkveldene. Bortsett fra det er spillerne ganske like, med et viktig unntak: 807 frister også med nettverkstilkobling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer