Mye nytt fra Onkyo

Midt i sommerferien kom alle nyhetene til den japanske hjemmekino-spesialisten. Her er oversikten.

Muskler til hjemmekinoen. Pressebilde - Onkyo
Muskler til hjemmekinoen. Pressebilde - Onkyo Vis mer
Publisert

Hjemmekino- og stereo-utstyr er på mange måter ferskvare: Det kommer alltid noe nytt og litt bedre i neste måned. Det er selvsagt spennende for deg som har en utømmelig lommebok. Men for vanlige lønnsslaver er det fort gjort å miste oversikten og i stedet ende opp med en utgående modell til omtrent samme pris som det de nye; og ofte mer avanserte modellene vil koste.

Det er nemlig verdt å merke seg at prisene fortsetter å gå ned, samtidig som stadig flere finesser legges til. Det bør du selvsagt utnytte til din fordel.

Onkyo

I dag har vi derfor plukket ut noen nyheter fra Onkyo for å gi deg en oversikt over hva de har lansert i disse dager, og de blir ikke alene: Vi kommer til å følge opp med lignende oversikter fra konkurrentene framover.

(Har du forslag til hvilket merke som skal være nestemann ut? Si i så fall fra i diskusjonsgruppen nederst.)

Hjemmekino

På jakt etter krutt til hjemmekinoen? Da bør du vurdere TX-SR707 og TX-NR807, som begge har det det siste innen surroundsystemer og lokker med henholdsvis 7 x160 watt i utgangseffekt (IEC) på TX-SR707 og 7 x 180 watt på TX-NR807. Som vanlig fra Onkyo får du automatisk romkalibrering og dobbel subwooferutgang for maks rumperisting under filmkveldene. Bortsett fra det er spillerne ganske like, med et viktig unntak: 807 frister også med nettverkstilkobling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.