Nå blir det månelyst her!

Kommode som fanger oppmerksomheten. Blant annet.

Nå blir det månelyst her!
Publisert

Det vi vet om skjenker kan samles på et snøfnugg. Som har smelta.

Men vi vet hva vi liker, og vi liker denne skjenken så mye at vi kunne bedt den ut på date med røde roser, middag og kanskje en kaffe i sofaen etterpå.

Bit for bit.

Fullmoon er designet av - hold tunga rett i munnen og legg bort mobilen nå - Sotirios Papadopoulos, og består altså av svær bit måne kledelig plassert over store deler av kommoden.

Det som virkerlig forsegler kjøpekontrakten er at månebiten (selv)lyser når belysningen dempes. Den er malt med "økologisk forsvarlig maling", som sannsynligvis betyr at Greenpeace sin sentralkomité har sniffet den på årsmøtet uten å svime av.

Begrenset.

Skjenken ser ikke fullt så imponerende ut i dagslys, men det er det er jo ingenting som gjør. Har du sett hvor skitten en rød løper er når sola skinner?

Fullmoon er laget i et svært begrenset opplag på 24 eksemplar, og vil stilles ut under den emo-inspirerte "dEMOsign"-utstillingen i Soho, New York, fra 18. til 20. april.

Kilde: Yanko Design

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer