Nå får også Viasat TV 2 HD

RiksTV har hittil vært alene om å tilby TV 2 HD, nå kommer også konkurrentene.

Nå får også Viasat TV 2 HD
Publisert

Viasat og TV 2 har endelig blitt enige om pris og vilkår, og fra og med 11. januar 2010 vil alle Viasats parabol-kunder få tilgang til TV 2-programmene som sendes i høyoppløselig bildekvalitet.

Dette er selvsagt svært gode nyheter for Viasat og deres kunder, men er nok en liten nedtur for RiksTV, som hittil har vært alene om å tilby denne kanalen. Per dags dato er det nemlig kun to norske HD-kanaler på markedet; TVNorge og TV HD, og med tanke på alle de høyoppløste flatTV-ene som er solgt er det ingen bombe at etterspørselen etter god bildekvalitet er stor.

Fornøyd

- TV 2 HD blir et viktig tilskudd til Viasats allerede sterke satsing på HD, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.

- Vi spår at 2010 blir HD-teknologiens virkelige gjennombrudd på norske TV-skjermer. Med OL i HD på NRK, fotball-VM og UEFA Champions League i HD på Viasat og fotball-VM og Tour de France i HD på TV 2, kan Viasat-kundene i 2010 boltre seg i markedets beste sportstilbud i HD, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.

Og også i TV er de fornøyd med avtalen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer