NAD-receivere på anaboler

NADs tre største hjemmekino-receivere kommer nå i kraftig oppgraderte HD-versjoner.

NADs nye toppserie har alt du trenger og mer til.
NADs nye toppserie har alt du trenger og mer til. Vis mer
Publisert

Vi fortsetter vår mini-serie med hjemmekino-nytt, og dagens merke er NAD fra Hi-Fi klubben.

Og vi starter like godt med de tre kraftigste, som alle tre lokker med mye watt og full HD-støtte både på lyd- og bilde-siden. Den kanskje viktigste nyheten er imidlertid at de tre receiverne er modulbaserte (Hi-Fi klubben kaller det MDC).

Det gjør dem naturlig nok ikke til de billigste alternativene, men det er ingen grunn til å fortvile om du er på jakt etter budsjettkuppene. Vi har også tatt med et rimelig alternativ fra NAD helt nederst i artikkelen.

Se også nyhetene fra Onkyo og Denon!

Hva er modul-oppgradering?

Modul-løsningen skal gjøre det langt enklere å oppgradere receivernes lyd og bilde-enheter, og i hjemmekino-verdenen hvor utviklingen går så kjapt at alt må anses som ferskvare kan det være verdt å merke seg. Skulle det f.eks. komme nye lydformater om to år, skal du altså kunne ta ut lyd-modulen, og bytte den i en ny komponent som altså har siste skrik. En slik modul-oppgradering er riktignok ikke gratis, regn med rundt 3.500 per modul, men levetiden på produktet ditt vil altså øke betraktelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer