Når katten er borte…

Hva gjør egentlig bikkja mens du er borte?

Når katten er borte…
Publisert

Dyr er noen utspekulerte vesener. Det sies at de slektes på sin eier. Og er det noe kontrollfriker av dyreeiere ønsker seg mer av, så er det mer kontroll på den hårete gullklumpen som ofte er overstimulert på alenetid.

Kjæledigg kamera.

Én løsning ut av denne uventede knipa, kan være noe så enkelt som å skaffe et digitalkamera til kjæledeggen. Et spesialkamera som klikkes til halssmykket og som sørger for at du kan få snuse i dyrets eventuelle sære interesser.

Dyreperspektiv.

Kameraet kan stilles inn til å ta bilder hvert minutt, hvert femte, eller hvert femtende minutt. Slik kan du nyte de dyrebare øyeblikkene vel hjemme fra en altfor lang arbeidsdag.

Har du en tispe som plutselig er smelt på tjukken, sa du? Vel. Nå har du muligheten til å synkronisere løshunden inn i storskjermen via USB.

Mulig at Datatilsynet vil reise bust til denne overvåkingen. Men hva gjør man ikke for å få oppleve verden fra en annen vinkel.

Prisen for kamerat er ca kr 225 og kan hamstres fra Entertainmentearth.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer