Når størrelsen tar litt overhånd

Det holder ikke med bare én Xbox 360 eller én skjerm.

Når størrelsen tar litt overhånd
Publisert

Det skal fråtses i jula, ikke bare på matfronten, men også på spillfronten. Hvis ikke du tilbringer minst fem timer foran skjermen med et brutalt voldelig krigsspill vil julestemningen bli liggende i en bunkers et sted.

Du kan også be til høyere makter om at noen gir deg VRX MACH 4, bilspillrigget som er fullkomment overdrevent.

Snop for øyet.

Spillstolen er nå én ting, men det er alt det andre som omgir stolen du skal legge merke til. Oppsettet består blant annet av fire Xbox 360 spillkonsoller, tre 37-tommers Aquos HD-flatskjermer fra Sharp (1080p, naturligvis), en justerbar sjutommers bakspeilskjerm, og et respektabelt surroundanlegg med blant annet surround-receiver fra Harman Kardon og Bose-høyttalere og subwoofer.

Alt dette bare for å spille Forza Motorsport 2, bilsimulatoren som reindyrker fart og spenning så kraftig at det nesten blir snobberi.

Bredformat.

Forza gjør det blant annet mulig å spre bildet over flere skjermer, slik at du på MACH4 får skikkelig sideblikk både til høyre og venstre. Den lille sjutommeren fungerer altså som bakspeil, og viser bilene som forhåpentligvis ligger bak deg.

Dette er også årsaken til at du trenger fire spillkonsoller - hver konsoll driver hver sin skjermen, inkludert den minste. Miljøvernere som vrir seg i stolen over Vestens overdrevne ressursbruk har det ikke godt akkurat nå.

Skikkelig feedback.

Microsofts Force Feedback-ratt er også en del av pakken, sammen med et 1500 watts vibrasjonsfeedbacksystem som drives av en 1900 watts effektforsterker. Du ville ha risting i stolen, så du fikk risting i stolen - og hvis du vil ha vind i ansiktet mens du kjører, får du det av viftene som er festet til høyre og venstre for rattet.

Selve setet er et autentisk Sparco Monza racing-sete fra Italia. Ellers er dette what you see is what you get, som betyr at alt du ser på bildet over er med i pakken.

Og hvor mye koster pakken? 25 000 dollar, eller rundt 140 000 kroner.

Det høres kanskje mye ut, men hvor gøy er det egentlig å sitte med penger på bok?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer