Nesten som å fly

Stolen som bringer deg til himmels og enda litt høyere.

Nesten som å fly
Publisert

Det er bare å si det med en gang: Du vil bli skuffet. For denne stolen, hvis førsteinntrykk vekker assosiasjoner om en tannlegestol, er slettes ikke for mannen i gata.

Til det er den rett og slett for dyr. Men det er lov å drømme. Og selv befinner vi oss langt, langt inne i drømmeland allerede.

Full dekning.

Sonic Lounger er stolen som får selv det mest eksklusive massasjeinstitutt til å blekne i sammenligning. Der en vanlig massør kun klarer et område av gangen, tar denne stolen for seg de mest anspente kroppsdeler på en og samme tid.

De ulike massasjeføttene vil sørge for en vibrering som trenger igjennom hele kroppen, og i kombinasjon med en helt spesiell musikk, vil du til slutt havne i en slags transetilstand der både finanskriser og andre kriser slutter å eksistere.

Innvendig massasje.

Musikkfrekvensen vil stimulere deg til blant annet å bli mer fokusert, bli mer kreativ, i tillegg til å gi deg den ultimate fysiske avslapningen.

Ifølge forsøkspersoner fikk de en følelse av rekreasjon de aldri hadde kjent maken til før, du kan høre dem selv her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer