Nesten som å fly

Stolen som bringer deg til himmels og enda litt høyere.

Nesten som å fly
Publisert

Det er bare å si det med en gang: Du vil bli skuffet. For denne stolen, hvis førsteinntrykk vekker assosiasjoner om en tannlegestol, er slettes ikke for mannen i gata.

Til det er den rett og slett for dyr. Men det er lov å drømme. Og selv befinner vi oss langt, langt inne i drømmeland allerede.

Full dekning.

Sonic Lounger er stolen som får selv det mest eksklusive massasjeinstitutt til å blekne i sammenligning. Der en vanlig massør kun klarer et område av gangen, tar denne stolen for seg de mest anspente kroppsdeler på en og samme tid.

De ulike massasjeføttene vil sørge for en vibrering som trenger igjennom hele kroppen, og i kombinasjon med en helt spesiell musikk, vil du til slutt havne i en slags transetilstand der både finanskriser og andre kriser slutter å eksistere.

Innvendig massasje.

Musikkfrekvensen vil stimulere deg til blant annet å bli mer fokusert, bli mer kreativ, i tillegg til å gi deg den ultimate fysiske avslapningen.

Ifølge forsøkspersoner fikk de en følelse av rekreasjon de aldri hadde kjent maken til før, du kan høre dem selv her.

Unik.

Stolen er også utstyrt med en minnefunksjon som gjør at den vil kunne tilpasse seg etter størrelsen på ulike høyder. Skal den brukes av både mor, far og fire søsken, slipper du å justere den hver gang dere trenger en overhaling.

Det er kanskje akkurat denne stolen verden trenger nå midt i finanskrisa? Bare ufattelig synd at den koster 60 000 kroner!

Men er det noe som vokser fram i krisetider, så er det jo som kjent evnen til å drømme.

La oss fortsette med dét.

Kilde: taizdesign.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer