Netflix gjør USA opphisset

Endelig en filmboks som er verdt pengene?

Netflix gjør USA opphisset
Publisert

TV og filmbransjen sliter fortsatt med å komme opp med smarte forretningsmodeller som kan kjempe mot de ulovlige og GRATIS nettalternativene som ungdommen (og, la oss være ærlig, deres foreldre) finner så forlokkende.

Amerikanske Netflix finnes ikke i Europa, men kanskje kan denne film- og videoboksen være til inspirasjon for europeere som klør seg i hodet og ikke forstår seg på kidsa med deres underlige vaner og uforståelige musikksmak.

Fra post til nett.

Netflix driver i utgangspunktet med en abonnementstjeneste for utleie av DVDer via vanlig post, men har med denne Roku-produserte boksen tatt steget over til videostreaming.

Boksen koster bare 500 kroner (99 dollar), og så lenge du abonnerer på en av Netflix' såkalte "ubegrensede" utleieprogram kan du se så mange filmer og TV-serier du orker. Utvalget er foreløpig begrenset til rundt 10 000 titler, men tatt i betraktning at den rimeligste tjeneste du må abonnere på for å bruke boksen fritt bare koster 9 dollar (rundt 50 kroner) er dette en god, gammeldags no-brainer.

Lydløs.

Netflix-streameren har ikke noen harddisk, kun 64MB internminne, og er ifølge teknobloggen Gizmodos ferske testhelt vifte- og lydløs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer