Norges billigste LCD-TV?

Prisraset på flat-TVer fortsetter.

Publisert

Da vi testet 37-tommere i 2004 kostet Philipsen 40.000, mens Sony-TVen loppet deg for hele 50.000 kroner. La oss si det sånn: Det har skjedd mye siden den gang, og flatTVene er nå så billige at du snart får dem kastet etter deg.

Under 4.000!

Med en pris på 3.999 kroner for denne Hannspree-modellen er Komplett.no såvidt vi vet den første til å bryte 4.000 kroners grensen for 37-tommere.

Siden Komplett er en nettbutikk kommer riktignok fraktkostader i tillegg, men billigere enn dette har vi uansett ikke sett det, og budsjettkjøperne kommer helt sikkert til å kjenne sin besøkelsestid.

Men hva får du?

Ut fra spesifikasjonene ser vi at TVen er HD-ready, som kort fortalt betyr at den klarer å vise HD-materiale og har de inngangene som trengs. Den fysiske oppløsningen på skjermen er 1366/768, og den har 1 HDMI, 1 komponent, 1 scartm 1 VGA, og 1 S-video-inngang.)

Men ville jeg kjøpt den?

Svaret er nei, og i hvert fall ikke som en hoved TV til å ha i stua.

Prisen er selvsagt fristende, men etter å ha testet flatTVer siden 2003 er vår erfaring at de billigste modellene ofte er tungvinte i bruk, samtidig som bildekvaliteten ikke holder mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer