Ny Blu-ray generasjon fra Sony

Og endelig kommer finessene du har savnet.

Ny Blu-ray generasjon fra Sony
Publisert

Sony BDP-S350 og BDP-S550 begynner nå endelig å nærme seg kongeriket, og salgsdato i Norge er henholdsvis i midten av september for minstemann og oktober måned for storebror.

Men hvorfor vente når det allerede finnes Blu-ray spillere i butikken?

Svaret er enkelt:

Disse to Sony-modellene er, i likhet med Panasonic BD50, de første spillerne som vil klare å vise interaktivt ekstramateriale gjennom BD-live og BD-Java, og det er noe vi tipper flere og flere Blu-ray filmer vil tilby framover.

Grunnen er altså at de takler BD-J Profil 2.0, den komplette versjon av den interaktive plattformen for Blu-Ray. (For mer fakta om dette anbefaler vi sidene til våre venner i Hjemmekino.no)

Og la oss nå endelig ikke glemme at både S350 og S550 skal ha en oppstartsmodus på seks sekunder. Dette er en STOR forbedring , forgjengeren S300 var for eksempel så treg at selv de mest tålmodige der ute hadde problemer med å holde seg.

Det er likevel forskjeller mellom de to spillerne, og her er oversikten vi har fått fra Sony:

BDP-S350

oppskalerer selvsagt DVD-filmene dine til 1080p, og har også 24p-funksjon om TVen din støtter det. Begge spillerne har naturligvis nettverksinngang, men merk deg at S350 oppgraderes via nettet (tilgjengelig fra oktober 2008) før den får full Profil 2-funksjon. Dette skal imidlertid være en enkel prosess.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer