Nydelige Loewe nyheter

Selg bilen og pantsett arvesølvet. For denne herligheten blir kun for de få.

Nydelige Loewe nyheter
Publisert

IFA 2009: Da vi så Loewe Reference for første gang i april begynte siklingen umiddelbart, og vi var definitivt ikke alene. På IFA-messen fikk vi også bekreftet at anlegget nå er på vei; og kommer til demorommet til Oslo Hifi-senter i slutten av september.

Dra gjerne og se, for med prisen som er satt vil du nok neppe ta den med deg hjem. Selv uten mediareceiveren vil nemlig pakken på bildet koste deg rundt 220.000 norske kroner. Ja, vi gjentar: Rundt 220.000 norske kroner.

Hvis du allerede vurderer å legge ut din høyre nyre på Ebay har du imidlertid vår fulle forståelse, for ikke bare ser den bra ut: Vi liker både TV-bildet og lyden av pakken, og med den prislappen skulle det forøvrig bare mangle.

Så hva får du?

TV-en er på 52-tommer og den maksimale dybden er på 6 cm. Men utseendet er heldigvis ikke alt: Du får naturligvis full HD-oppløsning på 1080p/24, 200Hz, digitalTV-mottaker for kabel, parabol og bakkenett, samt en innebygget harddiskopptager på 500 GB for HD-opptak.

Motorisert bordstativ og god lyd er også greit å nevne. De to tynne elektrostatiske høyttalerne har omtrent samme dybde som TV-en, og for å gi deg godfølelsen når du ser på film er det selvsagt en aktiv subwoofer integrert i benken du ser på bildet.

Fjernkontrollen har forøvrig en 2,4" OLED-fargeskjerm som også viser informasjon fra nettet om platesamlingen din. Her er knappene mørke når kontrollen ikke er i bruk, for så å lyse opp når du trykker på den. Lekker og elegant altså, for de få som har råd. I følge Loewes representanter tar det nesten to timer bare å montere og trekke kablene i TV-benken, så at denne pakken blir levert ferdig montert er verdt å vite. Ikke uventet vil også eierne av dette anlegget få VIP-kunde status både under og etter kjøpet.

Dessverre kunne fortsatt ikke Loewe gi noen eksakt dato på når den svært etterlengtede mediacenteren kommer. Vi håper den kommer før jul, men ingen løfter ble altså gitt.

Ekstra harddisk

Hvis ikke den innebygde harddisken er stor nok kan du nå også kjøpe Loewes eksterne harddisk kalt Movie Vision. Den gir deg 500 GB ekstra, og hver Loewe-TV kan synkroniseres mot opp til 4 disker samtidig. Harddisken er forøvrig støtsikker, noe som er svært praktisk når du tar den med deg full av opptak og reiser til hytta. Har du en Loewe-TV der også er det nemlig bare å plugge den inn og nyte innholdet. Prisen på harddisken vil ligge et sted mellom 3 og 4.000 kroner.

Ny møbelserie

Nytt av året er også at Loewe kommer med TV-møbler som du kan skjule komponentene eller CD og Blu-ray samlingen din i.

Møblene kommer i ulike størrelser, og leveres i enten høyglanset hvitt, sort eller grått, og fellestrekket er skjulte kabelløsninger, samt dempede skuffer og skapdører.

Trykk her for flere saker fra IFA 2009!

(vi legger ut kontinuerlig)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer