Nydelige Loewe nyheter

Selg bilen og pantsett arvesølvet. For denne herligheten blir kun for de få.

Nydelige Loewe nyheter
Publisert

IFA 2009: Da vi så Loewe Reference for første gang i april begynte siklingen umiddelbart, og vi var definitivt ikke alene. På IFA-messen fikk vi også bekreftet at anlegget nå er på vei; og kommer til demorommet til Oslo Hifi-senter i slutten av september.

Dra gjerne og se, for med prisen som er satt vil du nok neppe ta den med deg hjem. Selv uten mediareceiveren vil nemlig pakken på bildet koste deg rundt 220.000 norske kroner. Ja, vi gjentar: Rundt 220.000 norske kroner.

Hvis du allerede vurderer å legge ut din høyre nyre på Ebay har du imidlertid vår fulle forståelse, for ikke bare ser den bra ut: Vi liker både TV-bildet og lyden av pakken, og med den prislappen skulle det forøvrig bare mangle.

Så hva får du?

TV-en er på 52-tommer og den maksimale dybden er på 6 cm. Men utseendet er heldigvis ikke alt: Du får naturligvis full HD-oppløsning på 1080p/24, 200Hz, digitalTV-mottaker for kabel, parabol og bakkenett, samt en innebygget harddiskopptager på 500 GB for HD-opptak.

Motorisert bordstativ og god lyd er også greit å nevne. De to tynne elektrostatiske høyttalerne har omtrent samme dybde som TV-en, og for å gi deg godfølelsen når du ser på film er det selvsagt en aktiv subwoofer integrert i benken du ser på bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.