Nyhet: Canal Digital Play

Ny filmtjeneste fra giganten. Denne gang på nettet.

Slik ser Canal Digital Play ut nå i testperioden. Foto: ØP
Slik ser Canal Digital Play ut nå i testperioden. Foto: ØP Vis mer
Publisert

Web-baserte film-løsninger er i skuddet som aldri før, de to svenske alternativene Voddler og Headweb har vi allerede testet, og tidligere denne uka startet også Viasat med sin VideoOnDemand løsning.

Det var derfor ingen overraskelse at Canal Digital også ville lansere noe lignende, og navnet blir altså Canal Digital Play.

Hva er det egentlig?

Canal Digital Play er altså en filmtjeneste på nettet, som vil være tilgjengelig for alle Canal Digitals kunder over påske.

Merk deg at tjenesten startet allerede i dag, men at den foreløpig er i en lukket betaversjon, tilgjengelig for journalister og opp mot 5.000 kunder. Målet er selvsagt å luke bort eventuelle feil og mangler før det store frislippet. Alt om TV og hjemmekino på DinSide finner du her

Pris og utvalg

For å få fullt utbytte av tjenesten bør du ha et premium-abonnement; altså betale for selskapets Family eller Entertain-pakke. Hvis du har en av de to filmpakkene til daglig vil nemlig 50 av de filmene som ellers er tilgjengelig i abonnementet ditt også være tilgjengelig gratis via Canal Digital Play. (Har du grunnpakken må du altså betale for disse også)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.