NYHET: Mobil-TV for iPhone 3G

Men fungerer det bra nok?

NYHET: Mobil-TV for iPhone 3G
Publisert

NetCom lanserte i dag endelig sin mobil-TV løsning for iPhone 3G, og vi måtte selvfølgelig prøve.

Hva får du?

Tjenesten gir tilgang til TV-nyheter, sport og underholdingsinnslag fra blant andre NRK, TVNorge, VGTV og Aftenposten TV.

- Skjermkvalitet, brukervennlighet og enkelhet er avgjørende for at mobil-TV skal kunne vokse, skryter NetComs innholdssjef Marius Halle i dagens pressemelding.

Etter å ha prøvd tjenesten er imidlertid spørsmålet vårt om de ikke burde ha ventet litt til.

Tja.

Det største minuset med tjenesten er at den kun er tilgjengelig over 3G eller Edge, du kan altså ikke bruke Wlan-funksjonen til iPhone. Og jada, det irriterer gjerrigknarken i oss… Her må du altså betale mellom 3 og 5 kroner per klipp, inkludert datatrafikk.

Vi synes heller ikke tjenesten er like brukervennlig som NetCom skryter av. Siden NetCom tvinger deg over på 3G eller Edge må du altså manuelt slå av Wlan-funksjonen på iPhonen for å kunne se på klippene. Og selv om vi vet hvordan vi gjør det, så er det faktisk ikke alle brukere som liker å rote rundt innstillingsmenyen hver gang de skal bruke mobilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer