Nytt på BD-Live

Endelig kommer funksjonene vi har ventet på. Eller?

Engler & Demoner er den første Blu-ray filmen med den nye BD-live tjenesten MovieIQ. 
Filmen, med Tom Hanks i hovedrollen, er oppfølgeren til Da Vinci-koden - og kom på Blu-ray nå i november.
Engler & Demoner er den første Blu-ray filmen med den nye BD-live tjenesten MovieIQ.
Filmen, med Tom Hanks i hovedrollen, er oppfølgeren til Da Vinci-koden - og kom på Blu-ray nå i november. Vis mer
Publisert

Etter en treg start på Blu-ray eventyret har salgstallene eksplodert: I løpet av 2009 vil det i Europa bli solgt hele 31 millioner filmer, en vekst på hele 244% fra 2008, og hvert 10 europeiske hjem har allerede minst en Blu-ray spiller.

Og som ivrig TV-tester og filmfrelst er det bare å ønske deg velkommen etter om du ikke har kjøpt allerede: Bilde- og lyd-kvaliteten er langt bedre enn du får via DVD-spilleren din.

Tja til BD-live... hittil

Omtrent alle Blu-ray spillerne som blir solgt i dag har nå profil 2.0, som kort fortalt gjør at du kan koble spilleren opp til nettet og laste ned interaktivt innhold via BD-live.

For ivrige filmfans som meg selv har imidlertid nytteverdien med BD-live vært skuffende liten hittil: Det største problemet har rett og slett vært lite tilgjengelige ekstramateriale, og når trege innloggingsprosesser i tillegg har forsuret prosessen har ikke akkurat bruken tatt av.

Heldigvis er det nå håp om bedring, i hvert fall på innholdsbiten.

MovieIQ er navnet

Når Blu-ray spilleren din er koblet til nettverket vil nemlig MovieIQ gi deg oppdatert informasjon om selve filmen, film-musikken, skuespillerne og filmcrewet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer