Og der døde min Xbox 360. Igjen.

KOMMENTAR: Det smerter når høydepunktet i stua går i stykker gang på gang.

Og der døde min Xbox 360. Igjen.
Publisert

Min Xbox 360 har gitt meg uendelig mange timer med moro, men Red Ring of Death-spøkelset (RRoD) lurer alltid bak hjørnet. "RRoD" betyr veldig kort fortalt at Xboxen plutselig nekter å starte opp, og at det lyser rødt fra lyssirkelen på konsollenfronten.

Første, andre og tredje...

Da 360en ble lansert i Norge desember 2005 sto jeg i likhet med utallige andre i kø utenfor min lokale gadget-pusher for å kjøpe min private 360. I tillegg kjøpte jeg en til bruk på jobben (jada, TV-testing kan være et mareritt), og overtalte også min kollega Idsø til å kjøpe en. Han var ikke så vanskelig å be.

I løpet av denne perioden har jobbens Xbox fått RRoD en gang, Idsøs maskin har blitt levert inn tre ganger (før han til slutt fikk ny), og for et par uker siden røk også min maskin for andre gang. Dette er ikke særlig mye å skryte av.

- Vi er klar over problemene

, sa imidlertid Microsoft til våre kollegaer i ITavisen i februar. De fikk den gang skryt for å ha håndtert problemet rimelig bra, med gratis reparasjon og garantiutvidelse for alle Xbox 360er.

Men ikke føl deg for trygg, for som jeg fikk erfare har alt sin ende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer