Panasonics Blu-ray show

Og den største nyheten ble den største skuffelsen.

Panasonics Blu-ray show
Publisert

Panasonics medarbeidere smilte fra øre til øre når de viste fram sin Blu-ray kolleksjon på årets IFA-messe. Men selv om nyhetene var flere - sjekk bildespesialen til venstre - var toppen av kransekaka definitivt DMR-BW500.

Ikke bare fordi den har det vanskeligste navnet, men også fordi det er den første Blu-ray spilleren i Europa med opptaksfunksjon.

Kun for franskmenn?

Spilleren har to innebygde HD-tunere slik at du se på et program samtidig som du tar opp et annet. Dessverre var det ingen på Panasonic-standen som kunne bekrefte om tuneren vil fungere her til lands, og siden modellen i første omgang er beregnet på det franske markedet ser det definitivt dårlig ut.

De trøffelspisende heldiggrisene kan imidlertid lagre TV-opptakene sine direkte på den 500 GB-store harddisken eller direkte på en Blu-ray plate. Spilleren har også en inngang for minnekort av SD-typen, og her skal det altså være mulig å spille av AVCHD-klipp du har tatt med HD-kameraet ditt. I følge Panasonic kan du lagre innholdet på SD-kortet på harddisken og brenne det på Blu-ray om du skulle ønske det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer