Panasonics Blu-ray show

Og den største nyheten ble den største skuffelsen.

Panasonics Blu-ray show
Publisert

Panasonics medarbeidere smilte fra øre til øre når de viste fram sin Blu-ray kolleksjon på årets IFA-messe. Men selv om nyhetene var flere - sjekk bildespesialen til venstre - var toppen av kransekaka definitivt DMR-BW500.

Ikke bare fordi den har det vanskeligste navnet, men også fordi det er den første Blu-ray spilleren i Europa med opptaksfunksjon.

Kun for franskmenn?

Spilleren har to innebygde HD-tunere slik at du se på et program samtidig som du tar opp et annet. Dessverre var det ingen på Panasonic-standen som kunne bekrefte om tuneren vil fungere her til lands, og siden modellen i første omgang er beregnet på det franske markedet ser det definitivt dårlig ut.

De trøffelspisende heldiggrisene kan imidlertid lagre TV-opptakene sine direkte på den 500 GB-store harddisken eller direkte på en Blu-ray plate. Spilleren har også en inngang for minnekort av SD-typen, og her skal det altså være mulig å spille av AVCHD-klipp du har tatt med HD-kameraet ditt. I følge Panasonic kan du lagre innholdet på SD-kortet på harddisken og brenne det på Blu-ray om du skulle ønske det.

Spilleren har siste Blu-ray profil 2.0, og støtter dermed også BD-live, i tillegg til de nye lydformatene Dolby TrueHD og DTS-HD.

Men disse kommer i hvert fall.

Det som i hvert fall sikkert er at etterfølgerne etter BD30 og BD50 kommer til Norge. Som vanlig er det jo alltid gøy å se nye produkter som skal etterfølge produkter som ikke engang har rukket å komme her til lands... De to nye modellene vil hete BD35 og og BD55, og du finner bilder av dem i bildespesialen til venstre.

Trykk på bildene til venstre for store bilder av spilleren, eller trykk her for flere saker fra årets IFA-messe.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer