Papptrekk for veldedighet

Nytt dynetrekk og putevar skal hjelpe hjemløse.

Papptrekk for veldedighet
Publisert

Gamle pappkartonger blir gjerne resirkulert av stakkars uteliggere med siste stasjon som en heller lite myk madrass.

Kanskje like lite myk som oss forbipasserende som bare traver forbi med nesa i været og forsøker å feste blikket på et eller annen langt der framme. Men slettes ikke alle er sånn. En gruppe ungdommer fra Nederland beviser det motsatte.

De har nemlig gått sammen for å gi husløse og folk som trenger støtte for utdanning, en hjelpende hånd. Og i samme slengen la folk flest få en liten smakebit på hvordan livet som husløs kan være.

Altså, hvordan det er å tilbringe natten omslynget av papp.

Hvordan?

Jo, ved å designe sengetrekk og putevare som ser ut som de er limt sammen av brun pakketeip, så identisk at det vil begynne å klø bare av tanken på å finne senga di oppreid i designet.

Sannheten er derimot at dynetrekket er laget av 100 prosent bomull, du kan derfor regne med å sove mykt, og attpåtil med et mykere hjerte.

For hvert dynetrekk du kjøper, vil nemlig en del av pengene gå til husløse, i tillegg til å hjelpe uskolerte inn på utdanningsveien.

Estetisk?

Spesielt vakkert er trekket dog ikke. Dette er nok neppe dynetrekket du tilbringer selveste bryllupsnatta i.

Men det viser, på etisk vis, at du tenker på andre mennesker, noe som slettes ikke er noen dum egenskap, i en verden som altfor ofte stemples som kald og navlebeskuende.

Papptrekket fås i tre ulike størrelser og koster ca 50 euro per stykk. Eller ca 400 norske.

Kilde: snurkbeddengoed.nl

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer