PC som gir deg hår i munnen

Eller så blir du bare kvalm.

PC som gir deg hår i munnen
Publisert

Vi har sett noen utrolige modifiserte PCer i vår tid, men denne tar kaka. Det vil si, den tar ikke kaka, den tar trestammen.

En utstoppa bever-PC. Dette er en dag for overraskelser, folkens.

Feminin?

Like overraskende som designet er det kanskje at det er en dame som står bak bever-PCen. Kasey McMahon er riktignok kunstner, noe som har en tendens til å overskride kjønnsforskjeller, og hjemmesiden hennes har adressen yourpsychogirlfriend.com.

Men likevel.

Hun har tidligere sagt at det tok flere dager å skjære ut og tilpasse den utstoppa beveren til dens framtidige tilværelse som stuemøbel, selv med hjelp av en elektrisk kniv.

Innmat.

Der det tidligere fantes hjerte, lunger og nyrer, finnes det nå en Intel Core 2 Duo-prosessor på 2GHz og en 4MB cache, en 160GB 2.5" harddisk, 1GB RAM, et hovedkort fra AOpen av typen Mini ITX, en Panasonic 8X DVD-brenner, for ikke å snakke om en 80mm Tornado-vifte som er svært lite diskret plassert på beverens rygg.

Beveren er angivelig en kommentar til det etterhvert enorme gapet mellom natur og kultur som eksisterer i urbane strøk, hvor det ikke er uvanlig at det eneste stedet du ser en bever eller elg er på TV. En stor flat-TV.

Til sist: Ettersom bever-PCen ikke er like fersk som Britneys siste offentlige sammenbrudd, vil noen garantert bruke kommentarfeltet under saken til å si noe slik som DETTE HAR JEG SETT FØR, DIN LØK!!!, og, fint, da har du sett det før. Men siden Internettet er stort, litt større enn Røros har vi hørt, vil det alltid være noen som har gått glipp av denne svært hårete og svært groteske datamaskinen.

Kilde: Geekologie

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer