Peisen du kan ta med deg

Ekte gniere nekter å kjøpe peis hvis de skal flytte om fem år. Løsningen er denne flyttbare modellen.

Foto: www.unicahome.com
Foto: www.unicahome.com Vis mer
Publisert

Det er den geniale «gel-burning» Plaza-peisovnen som skal kunne brukes overalt. En liter med det brennbare materialet skal gi deg snasne flammer i mellom en og fire timer, noe som bør holde i massevis for deg som bare er ute etter å skryte litt.

På veggen.

Men ikke bare kan du ta den med deg når du skal imponere naboen, du kan også henge den rett på veggen ved siden av plasma-TVen ? og late som om du har kjøpt en ultrahipp og rådyr gasspeis i stedet.

Siden peisovnen ikke trenger tilkopling til et pipeløp, slipper du også enklere unna på andre måter: For det første slipper du å bygge et nytt pipeløp i den allerede rådyre leiligheten din, og for det andre slipper du årlig kontroll av feieren.

Et bittelite minus.

Likevel, alt er ikke perfekt her heller. For selv om flammene ser misunnelsesverdig ekte ut, er det ikke til å komme i fra at Plaza-ovnens åpenbare ulempe er at den ikke avgir noe særlig med varme.

For deg som kun bryr deg om utseendet, gjør selvsagt ikke det noen verdens ting. Et billig triks kan uansett være å ha et hoppetau lett tilgjengelig, sånn at du kan få opp varmen i stua sekundet etter at alle dine kjøpevenner har dratt hjem igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer