Peisen som kan rulle

Ikke fornøyd med plasseringen? Denne biopeisen er nesten like fleksibel som en østeuropeisk gymnast.

RULL BORT: Biopeiser er i skuddet om dagen, men det er kanskje ikke alle som bør ta akkurat denne i hus.
RULL BORT: Biopeiser er i skuddet om dagen, men det er kanskje ikke alle som bør ta akkurat denne i hus. Vis mer
Publisert

Serien "hva kan du egentlig plassere i stua uten å miste livet helt, bare nesten?" inkluderer så langt blant annet 60-tommer store flatskjermer (de kan velte), spinningsykler (du må trene) og Blu-ray-spillere (du må se romantiske komedier). Denne peisen hadde vi faktisk ikke tenkt kunne være en mulig kandidat før vi fikk beskrevet hva den faktisk gjør.

Den ruller.

Du kan godt lese den korte setningen en gang til.

Les også: Her eksploderer biopeisen

Flyttes på et blunk

Roll Fire, som er det offisielle navnet den er tildelt, er en biopeis så langt til side for det man forventer av en biopeis at den bør vekke oppsikt også blant de av dere som ikke tenker på peis flere ganger daglig.

Interiørprosjekter er som kjent en flytende størrelse, og i et slikt perspektiv passer Roll Fire perfekt inn i de fleste framtidige ommøbleringer - nettopp fordi den enkelt kan flyttes fra hit til dit.

Den runde peisen er laget av rustfritt stål, og har glasspaneler montert på hver side slik at du kan se flammen nesten uansett hvor du befinner deg i stua.

Les også: Dette er "verdens vakreste peis"

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer