Pen i (verk)tøyet

Er du Y-en i DIY? Da er dette for deg.

Pen i (verk)tøyet
Publisert

En kollega av meg i dinside.no har så omfattende kunnskaper om verktøy at jeg er ganske sikker på han kunne fortalt meg om et nytt redskap hver eneste dag, hele året, uten å gjenta seg selv.

Jeg er fornøyd hvis jeg finner ett stjerneskrujern i en tilfeldig skuff på kjøkkenet. Denne heftige verktøykassen er med andre ord ikke for meg, men den kan være midt i blinken for beinharde verktøyentusiaster.

Plass til alt

0450 Mobile Tool Chest er i utgangspunktet ment for rastløse sjeler som drar med seg verktøyet både på hytta og gjerne også i bryllup (hvis det passer seg slik), og skal være solid nok til å tåle en trøkk.

Verktøykista kan holde nesten 70 kilo med skiftenøkler, skrujern, hamre og annet du måtte ha liggende, og de mange skuffene kan selvfølgelig sjaltes og valtes med etter ønske. Enda bedre er det at verktøyet holdes på plass selv hvis kassen snus opp-ned, for eksempel under transport.

Mobil

Det hendige håndtaket får Mobile Tool Chest til å likne på en liten trillekoffert, noe som forklarer hjulene på undersiden.

Ellers har kassen automatisk trykkutlikning (for å sørge for at luftrykket på innsiden harmonerer med trykket på utsiden), forsegling som forhindrer at støv, fuktighet og annen møkk trenger inn til verktøyet, hengelås som stenger ute naboer som ikke har sitt eget verktøy, og behagelige gummihåndtak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.