Potten som redder ferien

Endelig slipper du å vanne plantene

Potten som redder ferien
Publisert

Verden er i ferd med å gå under. Al Gore har sagt det, Georg Bush praktiserer det, og vi får se det. Glem alt du lærte i Trollmannen fra Oz. Her er det ikke den gule mursteinsveien du skal følge, men den grønne veien vekk fra miljøkrise og den moderne tids ragnarok.

Hvordan du skal gjøre dette? Sats alle pengene dine på innkjøp av planter. Det kan aldri slå feil. Det som kan slå feil er din latterlige evne til å glemme å vanne plantene, og din storsatsning på nye, grønne vaner vil gå dørken. Si hallo til den selv-vannende blomsterpotten.

Perfekt for ferieturen.

Vi kan ærlig innrømme at det er mange ting som fort får høyere prioritert enn plantene i leiligheten. Det er allikevel ikke dag-til-dag-vanningen som er det største problemet for de fleste, men de lange ferieturene.

Er du en av disse kan denne blomsterpotten være noe for deg. Ved å fylle opp den nederste delen av potten med vann, vil den øverste delen regulere hvor mye vann som blir tilført jorden blomsten står i.

Flere versjoner.

For å gjøre den enda mer perfekt for ditt hypermoderne-men-fortsatt-litt-retro-hjem, kommer den i en rekke sterke farger. Rød, rosa, grønt – velg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer