Presisjonstastatur

For deg som trenger det aller ypperste når du spiller.

Presisjonstastatur
Publisert

Ekte krig er nå en ting. Den krigen du hver dag kjemper foran skjermen hjemme er noe helt annet. Ikke bare fordi du slåss med middagstider, barnehagehenting og «Desperate Fruer», men fordi tastaturet ditt simpelthen ikke er i stand til å holde stand med fingrene dine som går som trommestikkene til Lars Ulrich i øvingslokalet.

Det blir det slutt på nå.

Razer Tarantula Gaming Keyboard har blant annet såkalt hyper-respons og ghosting-teknologi, som naturligvis ikke har noe med hvite lakener og gamle slott i Ungarn å gjøre.

Førstnevnte sørger for at det nesten ikke er forsinkelse i tastatur-responsen fra du trykker ned en tast til du slipper den - ryktene sier at det skal være så lite som ett millisekund -, mens sistnevnte forhindrer tastelås når du desperat presser ned fjorten taster samtidig for å forhindre nok et pinlig «Counter Strike»-tap i kamp med din seks år gamle nevø.

Tastaturet har dessuten makroknapper langs venstre side, som via medfølgende programvare kan programmeres til å gjøre nesten hva som helst. Skulle du være fullstendig oppslukt i automatisering, kan faktisk enhver tast på tastaturet omprogrammeres til å gjøre noe annet - som å reprogrammere "A" til "F" og "B" til "G" like før dama di skal skrive jobbsøknad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer