Puss, puss, så får du musikk

Tooth Tunes gjør tannbørsting mye mer givende.

Puss, puss, så får du musikk
Publisert

Smårollinger har aldri vært spesielt begeistret for tannpussing. Trond Viggo forsøkte i sin tid å lokke barna med sin tannpusse-vise. Puss, puss, så får du en suss, sang foreldrene for full hals på badeværelset mens ungene knep kjevene sammen og hylskrek.

Torbjørn Egner forsøkte før det igjen å skremme barna til å gape; ”Ikke gjør som morra di sier, Jens!”. Kanskje var det akkurat da vi lærte hvilken effekt omvendt psykologi kan ha på et barnesinn. I alle fall, det skal ikke være enkelt.

Og mye har skjedd siden den gang. Vi har fått tannkrem med jordbærsmak og tannbørster med tegneseriefigurer. Og nå: en tannbørste som spiller musikk!

Musikkpuss.

Tooth Tunes markedsføres som en revolusjonerende tannbørste som skal gjøre det mye mer festlig for minsten å pusse tennene.

Tannbørsten har nemlig en integrert musikkbrikke som gjør at den vil spille musikk under tannpussinga. Og kun under tannpussinga.

Musikk på hjernen.

Musikkbørsten er konstruert slik at lydbølgene strømmer gjennom børsten, for så å gå gjennom kjevebeinet til det indre øret hvor musikken høres i hodet.

Barna kan selv velge favorittsang og laste musikken over i tannbørsten via nettet, og ettersom de forhåpentligvis vil høre hele sangen, vil de pusse i minimum to minutter.

Barna vil elske det, du vil elske det og tannlegen vil svinge seg i stolen. I det hele tatt: Tooth Tutens skal gjøre det vanskelige rent enkelt.

Kilde: hasbro.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer