Q-TV2 gir deg bedre TV-lyd

Lei av pinglete lyd fra flat TV-en din?

Q-TV2 gir deg bedre TV-lyd
Publisert

God bildekvalitet til tross, det er mange nyfrelste flat TV-eiere som opplever at det nye alteret i stua ikke har like god lyd som den abdiserte billedrørs TV-en.

Heldigvis er det her mange gode alternativer. Spør du oss er det beste du kan gjøre å kjøpe et ordentlig surround-anlegg, som i tillegg til bedre TV-lyd også vil øke filmfølelsen når du ser på DVD eller Blu-ray.

Det er imidlertid flere som ikke er interessert i dette: Enten fordi de ikke ser nok på film, fordi de sverger til to-kanals lyd fra stereoanlegget sitt, eller ikke orker å ha høyttalere med tilhørende kabelstrekk rundt i stua.

Hvis du tilhører den siste gruppen bør du følge med nå, for QTV kan ha løsningen du har ventet på.

Henger høyttalerne bak TV-en

Q-TV2 er nemlig et 2.1 system (altså to sterehøyttalere og en subwoofer) som enkelt og greit festes bak flat TV-en din.

Dermed får du langt bedre TV-lyd uten å fylle stua med høyttalere på vegg og bokhylle.

Det vi liker: Du får lipsync-justering, og siden den er justerbar i bredden, passer den alle TV-er fra 30 til 42-tommer. Den er svært enkelt å feste i TV-en, og selv om TV-en din er spartansk utstyrt har den innganger for alle: Optisk, Phono/RCA og hodetelefoninngang. Q-TV2 har også en AUX-inngang om du vil koble til MP3-spilleren din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer