Råbillige 50-tommere

På jakt etter nytt flaggskip i stua?

Denne billige 50-tommeren står nå på testbenken. Holder den mål? Svaret får du tidlig i neste uke! Foto: Bilde fra MPX.no
Denne billige 50-tommeren står nå på testbenken. Holder den mål? Svaret får du tidlig i neste uke! Foto: Bilde fra MPX.no Vis mer
Publisert

Ok. Kjøpte du flat-TV for noen år siden? Da må vi bare advare deg. For nå har prisene falt så kraftig at det er en reell fare for at resten av dagen din blir ødelagt ...

Har du derimot ventet med TV-kjøpet, eller skal investere i en enda større modell, ja da er du blant de heldige som kan smile fra øre til øre.

Prisraset

For selv de som handlet i billigste butikk høsten 2007 måtte hoste opp minimum 20.000 kroner for en 50-tommers full-HD TV, en pris som på den tida ble betegnet som et kupp.

Men tidene forandrer seg. Og i dag får du faktisk en full HD-modell i samme størrelse til rundt 8.500 kroner.

Ja, du leste riktig: LG PS3000 koster nå bare 8.500 kroner, og vi kommer tilbake med en test av denne modellen tidlig i neste uke. Så her er det bare å følge med!

Men det er ikke bare denne modellen som fås til godt under 10.000 kroner. LGs PQ2000 koster f.eks ikke mer enn 6.990, blant annet hos Komplett, og hos Elkjøp.no får du Samsungs PS50B435XXE til 6.995.

Men hvor bra er billig TV-ene?

Siden det foreløpig ikke er noen TV-produsenter, oss bekjent, som kan trylle, så vil nok ikke disse modellene stå seg mot prestisjemerkenes toppmodeller. Poenget er likevel at billig-modellene vil oppleves som bra nok av mange kjøpere, og det blir derfor svært spennende å se hvordan denne LG-en duger i praksis. (Har du erfaringer med denne modellen? Del det med oss i diskusjonsgruppen nederst!)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.