Radioraft er en god idé

Så lenge du har råd.

Radioraft er en god idé
Publisert

Hvis jeg hadde vært markedsføringsguru og skulle selge et nytt, smart produkt med høy prislapp ville jeg kanskje unngått å kaste produktet ut i et basseng fullt av bikinikledde damer som ser ut som de er midt i spring break.

Målgruppa har en tendens til å bli forvirret og regelrett snøblind av bikinier, selv om et Radioraft er ganske smart.

Musikkflyt.

Du ser den ikke, sier du? Vel, den er der, midt i bildet, og den fungerer som et flytende stereoanlegg for festløver og andre som har tilgang til mer eller mindre private svømmebasseng - og mye penger. Disse tingene henger ofte sammen.

Radioraft har fem vanntette høyttalere som til sammen yter 400 watt fra den innebygde forsterkeren, og med en stor flytebøye i bunn vil anlegget holde seg på riktig side av vannflaten selv når festen når det samme dekadente stadiet som Romerriket nådde før det gikk under.

Dock over vann.

En iPod-dock gir enkel tilgang til store musikkbibliotek, og den har til og med begerholdere på siden hvis du skulle være opptatt med andre ting i vannet.

Vi antar at et stort batteri skjuler seg på innsiden av flytebøyen, for hvis en skal begynne å koble eksterne strømkilder med øl, ungdommer og vann er noe nødt til å gå veldig galt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer