Råtøft lydmonser

Se video av det lekre lydanlegget fra Bang & Olufsen.

Råtøft lydmonser
Publisert

Bang & Olufsen er kjent for score høyt på design. Deres nye anlegg, BeoSound 5, er i så måte bare en bekreftelse. Dette er nemlig et ekte lydmonster som kombinerer råtøft design med god funksjonalitet.

Vi skrev om BeoSound 5 i novemeber i fjor, se flere bilder av lydmonsteret her. Dette er en avansert medieavspiller som lar deg spille av MP3-samlingen din i stua. Og nå er det også dukket opp en video av det lekre anlegget.

Stor harddisk.

Anlegget kommer med hele 500 GB stor harddisk, noe som skulle være plass nok til å fylle den med ca 28.000 sanger eller 1000 CD-er i CD-kvalitet. Ved siden av å spille av MP3, kan du også streame internett-radio.

Det mest unike er likevel den intelligente spillelisten, som kan skanne hele biblioteket ditt basert på parametere som for eksempel lyd, dynamikk og rytmiske aspekter.

Stort display.

Anlegget kommer med et 10,4 tommers stort LCD-display, som du kan styre ved hjelp av det tøffe rullehjulet i aluminium.

Se video!

Les mer og se flere bilder av anlegget her.

BeoSound 5 er ventet lansert i mars 2009, og forventet pris er (hold pusten!) over 40.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer