Retronostalgi fra Roberts Radio

Stadig flere Tivoli-konkurrenter.

Roberts Radio: Revival-Collection Rose. DAB-versjonen koster ca 1625 kroner. Foto: Per Ervland
Roberts Radio: Revival-Collection Rose. DAB-versjonen koster ca 1625 kroner. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Det er lenge siden en radio bare var en radio. Først må du bestemme deg for om du skal betale ekstra for mer eller mindre unyttige finesser, så må du bestemme deg om du vil ha en ren FM-radio, eller rett og slett gå for en modell med DAB eller nettradio-mulighet.

Valgets kval altså, men det stopper selvsagt ikke der heller. For etter Tivoli-radioenes enorme salgssuksess har til og med de mest konservative radioprodusenter skjønt at designet ofte er den utløsende faktor.

Roberts Radio

Dette er strengt ikke et merke vi kjente til fra før, men her er det i hvert fall mye å velge mellom enten du er en sentimental nostalgiker eller bare glad i friskt design.

Den bærbare radioen du ser på bildet øverst tilhører Revival-serien, og Rose-modellen er faktisk langt mer avansert enn det femtitallsmessige utseendet kanskje skulle tilsi. Modellen har nemlig både FM & DAB-funksjon, i tillegg til pause og tilbakespolingsknapper.

Inkludert moms bør veiledende pris ligge på rundt 1.650 kroner - inn til butikk. Du må nok betale 2,5 til 3 ganger mer.

Denne modellen er også trukket med stoff fra Cath Kidston, så om bestemor skulle legge fullstendig beslag på den, kan du fortsette å gi henne matchende sengetøy, puter og voksduker til jul og bursdag i mange år. Du finner flere modeller og veiledende priser i bildespesialen!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.