Rett og slett strålende

Denne dusjen har alt. Og da mener vi virkelig alt.

Rett og slett strålende
Publisert

Sett bort fra TVen, stereoanlegget og laptopen, så må dusjen vær noe av det viktigste du kan installere hjemmet ditt med.

Ingenting er så fantastisk som en dusj som også kan tilby deg en formidabel opplevelse, en sånn opplevelse som sitter i kroppen også lenge etter at du har ankommet jobb. Denne dusjen er en sånn en.

Vidunderlig.

Coral Sea, merk deg navnet. Koralldusjen er spekket med en rekke funksjoner som vil gjøre den til den beste dusjen du noen gang har satt hodet ditt under. Gjør deg klar for tidenes lengste oppramsing.

Klar?

19 ulike badestråler, 12 dusjstråler, innebygget MP3-spiller med fjernkontroll, sete for to, steamboks, vifte, LCD med trykkfølsom skjerm, høytalere og mikrofon, telefon, og selvsagt en termostat som vil sørge for å gi deg den optimale temperaturen når du velger steamfunksjonen.

Ikke minst er dusjen utstyrt med et speil som gjør at det aldri vil bli neddugget, ganske så praktisk for deg som liker å følge med på at du blir helt ren underveis.

Våt drøm?

Så var det prisen til slutt, 7000 dollar, det skulle med dagens skyhøye dollarkurs tilsvare ca 50 000 kroner. En prislapp som strengt tatt er tilpasset økonomien kun for de færreste av oss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer