Revo Domino

Revo er på hugget i Norge.

Domino fås i hvitt og sort. Legg merke til dokkingstasjonen for iPod/iPhone på toppen. Foto: Per Ervland
Domino fås i hvitt og sort. Legg merke til dokkingstasjonen for iPod/iPhone på toppen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Det er ikke mer enn en ukes tid siden vi testet Revo Heritage, en avansert nettradio som vi likte godt. Men Heritage kommer ikke alene, og allerede nå er den noe rimeligere Domino-modellen på vei inn i hyllene hos din lokale hifi-pusher.

Domino mangler Heritages klassiske utseende, men på innsiden er det meste likt.

Gjør (nesten) alt

I tillegg til den vanlige FM-radioen får du altså både DAB+, innebygget iPod- og iPhone-dokking, samt tilgang til tusenvis av nettradiostasjoner.

Her er det meste på plass altså.

For å bruke nettradioen må du koble til via det trådløse nettverket (i motsetning til Heritage er det altså ikke kablet inngang), men dette er heldigvis en enkel prosess. Siden menyene og fjernkontrollen er omtrent identiske med de du får på Heritage, henviser vi like godt til den testen for hvordan det hele fungerer i praksis.

Til rundt 2.400 kroner vil den også være et par hundrelapper rimeligere enn Heritage i innkjøp, et viktig poeng om du ikke lar deg styre av designet.

NB: Enkelte butikker tar også inn en billigere Domino-modell (cirka 1800 kroner), men merk deg at den mangler nettradio-funksjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.