Revo Heritage testet

En godbit for deg som hører mye på radio.

Revo Heritage er elegant: Børstet aluminium og valnøtt gir den et eksklusivt preg. Foto: Per Ervland
Revo Heritage er elegant: Børstet aluminium og valnøtt gir den et eksklusivt preg. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Er du på jakt etter en kjøkkenradio som har alt, bør Revo Heritage være midt i blinken.

I tillegg til et lekkert utseende er den nemlig proppet med funksjoner: Internettradio, DAB, FM, dokkingstasjon for iPod og iPhone, samt muligheten til å overføre musikk fra PC-en din.

Dette gjør at Heritage skiller seg fra mange av konkurrentene vi har testet i det siste: Squeezebox Radio er f.eks. en glimrende nettradio og musikkstreamer, men har ikke iPod-dokking, og mangler FM og DAB-mulighet. Geneva Model S har igjen kun FM-radio og iPod-funksjon. Valgets kval med andre ord.

Førsteinntrykk

Kledd i børstet aluminium og valnøtt gir Heritage deg den ubestemmelige godfølelsen med en gang du pakker den ut. Den både ser og føles eksklusiv ut, og med en pris på rundt 2.650 kroner i de norske nettbutikkene er det slik det bør være.

Men hvordan er den i bruk?

Det hjelper ikke hvor mange avanserte funksjoner du har, så lenge produktet ikke er enkelt i bruk.

Slik er det heldigvis ikke her. Revo Heritage har norske menyer, et lettlest LCD-display som gir praktisk informasjon, logiske menyknapper og en enkel fjernkontroll som styrer alle funksjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.