Rist brød med stil

Blek, Ristet, Brent - Så mange valg!

Rist brød med stil
Publisert

Det er noe veldig vakkert med ristet brød. Når brødet har sakte men sikkert krysset linjen mellom bleik og kjip, over til ristet og delikat. Overraskende nok er vi ikke de eneste i verden som ser skjønnheten i et så hverdagslig produkt, og designerne kaster seg for tiden over brødristere.

Sist ut er brødristerkonseptet Toasty.

Monorister.

Det er vanskelig å forklare utseendet til Toasty. Det er som en blanding mellom en kasettspiller fra 80-tallet, kombinert med en serviettholder på 60-tallets gatekafeer. I tillegg for å gjøre retrofølelsen enda mer komplett, har de installert en liten av/på-knapp på toppen, i tro oldies-ånd på toppen.

Rent praktisk sett er nok ikke Toasty et mesterverk. For hva er vel ett ynkelig ristet brød, når man vanligvis får to? Man kan imidlertid argumentere med at designet er så lekkert at man uansett vil ha den stående framme på bordet. På denne måten slipper man å gå noe sted for å fylle på brødristeren, og det neste brødet vil være varmt til det første er spist opp.

I tillegg er nok kasett-løsningen en god måte å forsikre at man alltid får tak i den fordømte skiva som vanligvis aldri kommer seg helt opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer