Så ble livet en lek igjen

Litt uventet at det kommer fra et bord, kanskje, men skitt au.

Så ble livet en lek igjen
Publisert

I David Lynch sin fabelaktige film, "Lost Highway", finnes det en kostelig scene hvor én av småskurkene havner med hodet først i kanten av et glass-stuebord. Bordet fanger, som det heter, og sjelden har det vært mer konkret enn i akkurat det filmøyeblikket.

Marbelous-bordet er enda kulere, og i tråd med marbelous-ordspillet mener vi det både i overført og konkret betydning.

Kombo.

Bordet er en kombinasjon av treskjæring og leketøy, og er ment å blande "voksenmøbler" og barneleker på en måte som designer Tineke Beunders har savnet siden barndommen.

Marbelous er et småpent ordspill på "marble" og "marvellous", eller "klinkekule" og "fantastisk", og dekker bordets utseende og funksjonalitet på eksemplarisk vis.

Sporfinner.

Bordet har diverse renner langs kantene, og når hvis en kjeder seg under konfirmasjons- eller bryllupsmiddagen kan en sende en mengde klinkekuler over bordflaten. De vil til slutt treffe de utskårne sporene, så trille videre mot og nedover sporene i beina, før de fortsetter ut i bordføttene, eller, hvis skjebnen vil det slik, inn mot bordets midte.

Når kulene endelig ruller ut på gulvet er det definitivt slutt på brudevalsen, eller begynnelsen på noe helt annet.

(Trykk på bildene til venstre for noen gode eksempler!)

Lønnebordet eksisterer kun i ett eksemplar, men tøft er det uansett.

Kilde: Book Of Joe

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer