Så enkel - så stilig

I stedet for å spyle ungene med hageslangen kan du sette opp en utedusj.

Lekkert, men iskaldt. Foto: Produsenten
Lekkert, men iskaldt. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

Hvis du fikk solstikk i pinseværet er utendørsdusjen fra Cascade å anbefale. Som du ser av de store bildene passer den nemlig perfekt ved siden av svømmebassenget ditt.

Men ikke fortvil selv om du ikke er så heldig å ha svømmebasseng i hagen; Cascade er nemlig så elegant at du ikke trenger mange kvadratmeterne til overs.

Det enkle er ofte det beste

Cascade kobles enkelt til hageslangen, så noen varmefunksjon kan du bare glemme. Den eneste innstillingen du kan flotte deg med er altså hvor mye vann du skal bruke til å kjøle deg ned. Hele dusjen veier 30 kilo, men to små hjul på undersiden skal gjøre det enkelt å flytte den rundt i hagen.

Dessverre er ikke prisen oppgitt, men det lekre designet tatt i betraktning koster den helt sikkert mer enn du liker å innrømme. Ekte handymenn med sveiseapparat og litt for mye tid kan helt sikkert lage sin egen versjon også, hvilken gruppe du tilhører overlater vi imidlertid til deg.

Mer info får du på produsentens nettsider.

Les også: Slik får du bade utendørs - hele året

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer