Så fjernt og så nært

Fjernkontrollen er ofte der du minst venter det.

Så fjernt og så nært
Publisert

Bare husk at hvis du blir sittende resten av TV-kvelden og riste bikkja sidelengs, oppover og nedover fordi den svelgte fjernkontrollen, og fordi sidelengs, oppover og nedover er den eneste måten magesekken kan skifte kanal og styre volumet - så husk, altså, at det var din feil.

Bikkja vet nemlig ikke bedre. Men hva hvis bikkja ikke har tatt den? Hva hvis du la den et sted det er komplett umulig å huske? Det finnes håp.

Plystreøvelse.

Whistle-and-Find er et slags metaprodukt, en kontroll for fjernkontrollen. Fest én av de tre mottakerne på fjernkontrollen, og neste gang du har lagt den igjen på badet eller på vaskemaskinen, er det bare å blåse i fløyta som følger med.

Mottakeren vil både blinke og lage en høy, umiskjennelig lyd, og familien vil gråtende av lykke konstatere at, joda, det vil også i kveld være mulig å skifte fra Dagsrevyen til Top Model uten å forbrenne en eneste kalori.

Billig.

Fjern-fjernkontrollen koster 17 dollar (rundt 90 kroner), men det kan se til at 1ofakindstuff.com ikke sender til Norge. Noen som vet om et tilsvarende produkt som finnes her til lands?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer