Samsung & Netshop krangler

LED-revolusjonen er i gang. Det er også krangelen...

Ser du forskjell?Den offisielle Samsung 7070 til venstre. Den parallellimporterte 7020 til høyre
Ser du forskjell?Den offisielle Samsung 7070 til venstre. Den parallellimporterte 7020 til høyre Vis mer
Publisert

I forrige uke publiserte vi test av to LED TV-er fra Samsung, og det er ingen hemmelighet at vi likte dem godt. Våre test-modeller ble imidlertid levert av nettbutikken netshop.no, ettersom Samsung Norge ikke klarte å skaffe oss testmodeller i tide.

Og så startet altså bråket. For mens våre testmodeller hadde betegnelsen 6000 og 7020, så heter de modellene Samsung Norge opererer med 6050 og 7070. Forvirret? Du er ikke alene.

- Samsung Norge: Dette er parallellimport

- For oss er det viktigste å sette kjøperen i fokus, med parallellimport kan vi oppleve at produkter avviker med de produktene vi markedsfører i Norge, sier Tommy Jensen - markedssjef hos Samsung Norge.

Våre TV-modeller er utviklet, testet og autoriserte for innebygd TV-mottak av både Riks-TV bakkenettet og Canal Digitals kabelnett. Dermed kan vi altså garantere at alle funksjonene fungerer på LED-seriene 6050, 7050 og 7070.

- Husk at selv om modeller importert av andre aktører vil kunne ha mpeg4 mottakere, så er disse utviklet for andre markeder, fortsetter Jensen. Man vil da kunne oppleve at enkelte funksjoner ikke fungerer i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.