Samsung HT-TWQ120 gjør deg svart

Av misunnelse.

Samsung HT-TWQ120 gjør deg svart
Publisert

Det finnes en mellomting mellom hjemmekinoanleggene som er så diskret og bortgjemte at det er vanskelig å si om det er en flue som sitter på veggen på hver sin side av sofaen, eller om det faktisk er bakhøyttalerne - og på de anleggene som trenger heisekran, seks durkdrevne bygningsarbeidere og to dager på å installeres i stua.

Det kan godt være det anlegget heter Samsung HT-TWQ120. Søylene og CD/DVD-spilleren har en del til felles med klassikeren HT-P1200 fra samme firma, men gjør alt litt større og mer markant.

Hvordan fem ble ni.

Du får med to fronthøyttalere, to bakhøyttalere, en senterhøyttaler og en subwoofer, i tillegg til kontrollsenteret - som er like høyt som høyttalerne. HT-TWQ120 yter tilsammen 1100W.

Ved hjelp av DNSe (Samsungs såkalte Digital Natural Sound Engine) simuleres 9.1-lyd i et anlegg som egentlig bare tilbyr femkanalssurround. Slik simulering endre ofte opp med å bli både-og, og krever mye av rommet anlegget plasseres i.

Prisen krever derimot ikke så mye. Selv om 1 590 000 koreanske won høres forferdelig mye ut, er det ikke mer enn drøye 10 000 norske kroner akkurat nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer